Чистата кръв е гаранция за добро здраве на целия организъм. Обаче

...
Чистата кръв е гаранция за добро здраве на целия организъм. Обаче
Коментари Харесай

Почистване на кръвоносните съдове без хапчета! Кръвното ви винаги ще е 120 на 80, ако …

Чистата кръв е гаранция за положително здраве на целия организъм. Обаче холестеролът и солите постоянно се отсрочват по стените на нашите съдове, от които се образуват атеросклеротични плаки.

Известно е, че съдовете осигуряват нужния О2 за всички кафези и тъкани на тялото ни. Това значи, че блокирането на вените и артериите може да докара до разнообразни болести.

За дейно разчистване на съдовете и добро здравословно положение, не е належащо да тичате до аптеката. Дори от тези артикули, които се намират в кухнята на всеки, можете да приготвяте несравними средства, които способстват за пречистването на кръвоносните ви съдове. Опитайте се да ги готвите вкъщи: не изисква доста старания, а тялото ви ще ви благодари.
 Рецепти за филтриране на кръвоносни съдове ЧЕСЪН С ЛИМОНВземете четирите междинни глави чесън, почистети ги и разделете на скилидкиВземете 4 узрели лимона, деликатно измити и нарязани на парчета (няма потребност да се отстранява кората).След това лимоните и чесъна би трябвало да бъдат пресовани на каша в блендерПрехвърлете сместа в трилитрова бутилка, запълнете с топла вода, затворете капака и я поставете на мрачно място в продължение на три дни.Разбърквайте наличието на буркана или шишето всеки ден.След три дни получената инфузия, изсипете в бурканче с похлупак и го поставете в хладилника.Вземайте половин чаша инфузия три пъти на ден 20 минути преди хранене. Препоръчителната дълготрайност на подобен курс на филтриране е почти четиридесет дни.
Внимание :  тъй като тази инфузия не може да се съхранява дълго време, не забравяйте да подновявте сместа на всеки 6-7 дни!

 лимон и чесън
СРЕДСТВА ЗА ЕЛАСТИЧНОСТ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕИзберете два лимона, деликатно ги измийте под течаща вода, нарежете на части, без да отстранявате кората.Пасирайте гиВ кашата от лимони прибавете 2 супени лъжици мед (трябва да е истински), разбъркайте добре.Сложете сместа в стъклен буркан и го поставете на мрачно място.Всеки ден към този момент можете да взимате “еликсира на здравето ” по  2-3 ч.л. преди всяко хранене. Продължителността на това лекуване е до приемане на мечтаните резултати.
 чесън и мед

Надяваме се, че тези прости народни средства ще ви оказват помощ да предотвратите доста болести. Между другото, превантивното разчистване на кръвоносните съдове е потребно освен за възрастните, само че и за всеки, който мисли за здравето си.

Неблагоприятна екологична среда, постоянно главоболие, наднормено тегло, хронична отмалялост са фактори, които оказват неприятно въздействие върху кръвното положение. Не забравяйте, че чистите съдове са основата на крепко тяло. Време е да го укрепим!

Споделете тези потребни предписания с всички ваши другари!

За Жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР